Σύστημα Προτεραιότητας Πελατών σε χώρο αναμονής με ηχητική αναγγελία

H Μicroshop σε συνέχεια του Countme, δημιούργησε ένα νέο σύστημα Προτεραιότητας σε χώρους αναμονής πελατών. Είναι το μόνο σύστημα στην Ελλάδα με ηχητική αναγγελία στα Ελληνικά και ταυτόχρονη ένδειξη του αριθμού σε μια μεγάλη κεντρική οθόνη.

Ο πελάτης έχοντας πάρει έναν αριθμό κατά την προσέλευση του σε κάποιο κατάστημα, αναμένει να εμφανιστεί στην οθόνη ο αριθμός αλλά και να το ακούσει για να προχωρήσει στο σημείο εξυπηρέτησης.

Ο υπάλληλος μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του, στο διαχειριστικό του συστήματος επιλέγει τον αριθμό εξυπηρέτησης. Στην οθόνη του κοινού εμφανίζεται ο αριθμός και ταυτόχρονα υπάρχει και η ηχητική αναγγελία του ίδιου του αριθμού.

Το σύστημα λειτουργεί ασύρματα, χωρίς καλώδια και button ώστε να εμποδίζουν τους υπαλλήλους να εργαστούν ή να καταλαμβάνουν χώρο. Η διαχείριση γίνεται από τον υπολογιστή του κάθε υπαλλήλου μέσω web και πατώντας μόνο ένα βελάκι.

Ο διαχειριστής ή ο υπεύθυνος του καταστήματος μπορεί να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση και να παρακολουθεί την διαδικασία. Όπως επίσης μπορεί να βλέπει και τα στατιστικά της ημέρας είτε real time είτε όταν θελήσει και να παρακολουθήσει πόσοι πελάτες εξυπηρετήθηκαν και ανά πόση ώρα.

Ένα σύστημα απόλυτα χρήσιμο και εύκολο στην λειτουργία του, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών και βελτιστοποίησης της εργασιακής απόδοσης.

Σύστημα Προτεραιότητας Πελατών
Σύστημα Προτεραιότητας Πελατών