Σύστημα Ωρομέτρησης - eTracking και On-line διαβίβαση στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ

Το σύστημα Ωρομέτρησης προσωπικού, eTracking σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις παρουσίες των υπαλλήλων σας με μια ματιά.
Χαρακτηριστικά :

Ασφαλή και άμεση πληροφόρηση μέσω σύγχρονου λογισμικού
Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος
Εύκολη διαχείριση της παρουσίας των εργαζομένων της επιχείρησης σας
Χαμηλά έξοδα προμήθειας και εγκατάστασης
Αναγνώριση με χρήση επαγωγικής - μαγνητικής κάρτας RFID
Real Time απεικόνιση του status του εργαζόμενου
Πολλαπλές έδρες - multiple locations
Εύκολα και εύχρηστα reports ανά εργαζόμενο, ανά έδρα ή και συγκεντρωτικά
Εξαγωγή σε Excel για ακόμα πιο αναλυτική διαχείριση

Το λογισμικό που συνοδεύει τις συσκευές είναι μια Web εφαρμοφή έτσι ώστε να μπορεί ο "καθένας" μέσο διαπιστευτηρίων, να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε αφού οι συσκευές έχουν ενσωματωμένο ασύρματο Wi-Fi για την ανταλλαγή των δεδομένων!

Έτσι οι πληροφορίες μπορούν να μεταφερθούν απλά και γρήγορα. Ακόμη ο διαχειριστής μπορεί να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλες τις μονάδες για να πάρει τα reports χωρίς την φυσική του παρουσία.
Το σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού με τέσσερις τρόπους επαλήθευσης ταυτότητας θεωρείται απαραίτητο σύστημα για κάθε εργοδότη με σκοπό τον επαρκή έλεγχο της παρουσίας των εργαζομένων και τον σωστό υπολογισμό μισθοδοσίας. Η σύνδεση ασύρματου δικτύου καθιστά το σύστημα μας πρωτοποριακό. Είναι σε θέση να λειτουργήσει με PIN και RFID καρτών ή μπρελόκ.
Έτσι καταγράφετε με ασφάλεια έναν τεράστιο όγκο δεδομένων αναφορικά με τη προσέλευση του προσωπικού στην επιχείρηση σας.

Η εφαρμογή στηρίζεται σε προηγμένο αλγόριθμο και εξασφαλίζει την ταχύτερη αναγνώριση PIN και ID. Η TFT οθόνη μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες όπως την φωτογραφίου του υπαλλήλου, το αποτέλεσμα ελέγχου κλπ. Η επικοινωνία TCP/IP (θύρα wireless lan) για σύνδεση στο δίκτυο είναι στάνταρ και η μετάδοση δεδομένων μεταξύ του τερματικού και του υπολογιστή μπορεί να γίνει εύκολα μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα!

Ιδανικό για επιχειρήσεις, διαγνωστικά κέντρα, πολυκαταστήματα, δημόσιους οργανισμούς και όπου αλλού χρειάζεται να γίνει καταγραφή της παρουσίας των υπαλλήλων με δυνατότητες παρακολούθησης πολλαπλών εταιρειών, εξαγωγή αρχείων σε excel για επεξεργασία δεδομένων και On line διασύνδεση με το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, εφόσον το χρειάζεστε.