CountMe - Σύστημα Καταμέτρησης Πελατών

Στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19) και στην τήρηση των κρατικών περιορισμών κοινωνικής απόστασης μεγάλης σημασίας θεωρείται η δυνατότητα καταμέτρησης ατόμων και ο περιορισμός του ποσοστού τους που βρίσκονται σε ένα χώρο.
Η καταμέτρηση ατόμων γίνεται με τη χρήση μιας ηλεκτρονικής συσκευής, για τη μέτρηση του αριθμού των ατόμων που περνούν από ένα συγκεκριμένο πέρασμα ή είσοδο. Η εταιρεία μας είναι κορυφαία σε αυτήν την τεχνολογία, έχοντας αναπτύξει και συνεχώς εξελίσσει Inhouse όλο το απαιτούμενο λογισμικό αλλά και τα ηλεκτρονικά που απαιτούνται.
Με υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI) και πολύ γρήγορο χρόνο απόσβεσης, οι μετρητές μας χρησιμοποιούνται από μεγάλες εταιρείες, διαγνωστικά κέντρα, εμπορικά κέντρα, δημόσια ιδρύματα και οργανισμούς. Οι πληροφορίες που παρέχουν οι μετρητές μας χρησιμοποιούνται σε όλα τα επίπεδα των επιχειρήσεων, από το σχεδιασμό δραστηριοτήτων έως τον καθορισμό της συνολικής στρατηγικής.

Πως λειτουργεί

Με ένα Σύστημα Καταμέτρησης Ατόμων μπορούμε εύκολα να γνωρίζουμε τον αριθμό πελατών που βρίσκονται σε ένα κατάστημα, εξοικονομώντας πόρους και χρόνο.
Το Σύστημα Καταμέτρησης Ατόμων αποτελείται από τρία στοιχεία:
● ασύρματοι μετρητές πόρτας,
● πύλη δεδομένων για συλλογή δεδομένων από μετρητές κυκλοφορίας πόρτας και
● λογισμικό αναφοράς που εμφανίζει δεδομένα από τους μετρητές σε διάφορες αναφορές.
Ο ασύρματος μετρητής τοποθετείται στην είσοδο του καταστήματος και μετρά όλα τα άτομα που εισέρχονται και εξέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο. Μπορεί να καλύψει έως και 16 πόρτες και να καταγράφεται εκτός από τον ακριβή αριθμό των ατόμων, η ώρα και η ημερομηνία, ακόμα και το πόσα άτομα πέρασαν από κάθε είσοδο. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται και είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Δίνεται η ευκαιρία σε κάθε επιχειρηματία να ενημερώνεται οποιαδήποτε στιγμή πόσοι πελάτες τον επισκέφτηκαν, όπως επίσης και το πόσοι πελάτες ακόμα μπορούν να εισέλθουν στον χώρο, ακόμα και αν είναι σε ωράριο εντός ή εκτός εργασίας. Ακόμα και από το κινητό υπάρχει η δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε την κίνηση του καταστήματος.
Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις σε κάθε επιχείρηση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τελευταία νέα

 • 14 Οκτωβρίου 2020Σύστημα Προτεραιότητας σε Χώρο Αναμονής με Ηχητική Αναγγελία

  H Microshop δημιούργησε ένα νέο σύστημα Προτεραιότητας σε χώρο αναμονής με ηχητική αναγγελία. Το μόνο σύστημα στην Ελλάδα που παρέχει ένδειξη του αριθμού σε μεγάλη οθόνη και ταυτόχρονα ηχητική αναγγελία του ίδιου αριθμού.
 • 12 Αυγούστου 2020Access Point

  Εγκατάσταση ασύρματου δικτύου (Access Point) για την κάλυψη εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Νέο Ψυχικό. Παράλληλα εγκαταστάθηκε και σύστημα Live Streaming για ζωντανή μετάδοση του εκκλησιασμού στο You Tube.
 • 16 Απριλίου 2020Καταμέτρηση ατόμων

  Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες είναι η δυνατότητα υπολογισμού των ατόμων σε μία σκηνή ή σε μία προκαθορισμένη περιοχή. Οργανισμοί και φορείς ανά τον κόσμο αξιοποιούν την έξυπνη παρακολούθηση, ώστε να διαμορφώσουν ειδοποιήσεις βασισμένες σε κανόνες.
  Αυτή η λειτουργία αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη στο λιανικό εμπόριο και ειδικά σε καταστήματα για την παρακολούθηση των ατόμων που εισέρχονται και εξέρχονται ή γενικότερα σε καταστάσεις, όπου στόχος είναι να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Σε ζωντανές εκδηλώσεις, στα γήπεδα, σε πανεπιστήμια ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο όπου ο συνωστισμός ανθρώπων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα η λειτουργία αυτή φαντάζει επιτακτική.
  Τώρα με τη δραματική εξάπλωση του νέου ιού, η καταμέτρηση ατόμων και ο περιορισμός του ποσοστού των ανθρώπων που βρίσκονται σε ένα χώρο όπως π.χ. σε σούπερ μάρκετ, είναι προτεραιότητα για τη δημόσια ασφάλεια. Τα εθνικά υγειονομικά τμήματα των χωρών ανά τον κόσμο δρουν γρήγορα για να αποτρέψουν την εξάπλωση της νόσου, ενώ οι ασθενείς που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο, πρέπει να αποφεύγουν τα πλήθη. Κάθε άνθρωπος έχει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο αναφορικά με την καταπολέμηση του ιού που απειλεί τη δημόσια υγεία. Ωστόσο υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους οι οργανισμοί μπορούν να προστατευθούν, χρησιμοποιώντας τo CountMe.